Kulcsrakész lakóházak A-tól Z-ig: elindult a Home Invest

Egy lakóház felépítését nagyon nehéz egyedül kivitelezni. Ma viszont már van, aki leveszi ezt a terhet a vállunkról.

Kulcsrakész házak a Home Investtől

Az emberek többsége arról álmodik, hogy egyszer egy saját kertes házban él a családjával, ahol mindenkinek megvan a maga kis élettere, és legalább egy talpalatnyi zöldövezet a kültéri pihenéshez. Szerencsés, akinek sikerült már elérnie ezt az életben, azonban ők jól tudják, hogy egy családi ház felépítése a tervezési folyamattól a kivitelezésig nemcsak rendkívül hosszú, gyakran éveket felölelő folyamat, hanem mindemellett tele van buktatókkal, zsákutcákkal és idegőrlő várakozással. Sőt, akkor még nem is számoltuk a rengeteg ablakon kidobott pénzt, ha nem vagyunk tisztában az egyes folyamatok sorrendjével, netán belefutunk egy olyan vállalkozóba, aki nem a megbeszélt minőségben dolgozik.

Sokan emiatt bele sem kezdenek egy saját ház építésébe, de rengeteg ember a tervezési folyamat során fárad bele a sok-sok várakozásba és útvesztőbe. Szerencsére ma már létezik alternatíva erre a problémára is, a megoldás neve pedig a Home Invest.

Kulcsrakész lakóházak A-tól Z-ig: elindult a Home Invest

A Home Invest egy generálkivitelezéssel foglalkozó vállalkozás, mely ezer szállal kapcsolódik a Békás Épkerhez, hiszen Kiss Norbert, a tüzép tulajdonosa áll mögötte, aki partnerével, Solymosi Bálinttal kiegészülve vállalja kulcsrakész lakóházak felépítését.

Mi az a generálkivitelezés?

A generálkivitelezés gyakorlatilag a stresszmentes építkezés szinonimája is lehetne. Lényege, hogy a leendő ingatlantulajdonos csak megosztja pontos terveit és álmait az épülő házzal kapcsolatban az úgynevezett generálkivitelezővel, majd a szükséges tervek és egyéb engedélyek aláírásán kívül lényegében nincs más dolga, mint türelmesen kivárni a szerződésben meghatározott határidőt, hogy átvehesse újonnan felépült lakásának kulcsait. A generálkivitelezés során tehát az építkezéssel járó idegeskedést teljes egészében leveszik a vállunkról, hogy mi továbbra is a hétköznapi teendőinkre, a munkánkra, a családunkra, a hobbinkra, valamint a közelgő költözésre tudjunk koncentrálni.

A generálkivitelezés előnyei

Miután egy építkezés levezényelése egyet jelent egy másodállás vállalásával – ami ráadásul nem is hozza, hanem csak viszi a pénzt –, érdemes áttekinteni, hogy milyen előnyei vannak, ha egy generálkivitelezőt fogadunk a munkára.

  • Az első és legfontosabb, hogy leendő lakóházunk felépítése egy generálkivitelezővel sokkal gyorsabb és egyszerűbb lesz. Nem kell megismerkednünk a fogalmakkal, a jogszabályokkal, nem kell bepiszkolni a kezünket, feleslegesen várakozni egy-egy engedélyre, de nincs idegeskedés sem, csak el kell mondanunk a terveket a kivitelezőnek, és onnantól már csak ellenőrizni az egyes munkafolyamatokat.
  • Ha egyedül állunk neki az építkezésnek, az rengeteg olyan zsákutcába vezethet minket, aminek hatására százezreket kell kidobnunk az ablakon. A generálkivitelezés során azonban sokkal pontosabban tudunk majd tervezni a költségekkel, nincs félreértelmezett jogszabály, nincs rossz sorrend vagy rosszul választott vállalkozó, ebben az esetben minden olajozottan működik.
  • Generálkivitelező mellett nem kell a vállalkozások és az alapanyagok miatt sem aggodalmaskodnunk, elegendő lesz aláírnunk mindössze egyetlen szerződést. A munkafolyamatok összehangolása és a minőségi alapanyagok beszerzése pedig innentől kezdve már nem a mi problémánk, hiszen a kivitelezőnek kell tartania magát a szerződésben foglaltakhoz.
  • Szinte minden építkezés során van legalább egy olyan vállalkozó, akinek a munkájára panasz van. Egy generálkivitelező esetében azonban ebből mi semmit nem érzékelünk majd, hiszen az ő felelőssége, hogy a problémás munkavégzés miatt idegeskedjen, illetve az átadásig normalizálja a helyzetet.
  • Sokak számára az is gondot okoz az építkezésnél, hogy az építőanyagok megkülönböztetésén túl nincs megfelelő alapismeretük ahhoz, hogy felügyeljék a folyamatokat. Egy generálkivitelező választása mellett ezen a helyzeten továbbra sem kell változtatnunk, hovatovább bepiszkolni sem kell a kezünket, hiszen álmaink otthonra kulcsra készen vár majd ránk.
Kulcsrakész lakóházak A-tól Z-ig: elindult a Home Invest

Miért a Home Invest?

Több évtizedes szakmai tapasztalatunk és páratlan elkötelezettségünk mellett a Home Invest kapcsán jelentős előnyt jelent, hogy a vállalkozáshoz saját tüzép tartozik. Ennek köszönhetően a minőségi alapanyagok beszerzése, leszállítása és utánpótlása mindig akadálytalan, hovatovább a legmagasabb minőségben zajlik. Rengeteg építkezést képes hetekre, hónapokra megakasztani, ha nem megfelelő tüzép áll a munkálatok hátterében. Esetünkben azonban a Békás Épker neve garanciát jelent arra, hogy az ön lakóháza

  • a lehető legjobb minőségű alapanyagokból;
  • piacvezető áron;
  • szükség esetén azonnali utánpótlás mellett épülhessen.

Kérdés esetén keresse bátran partnerünket: Solymosi Bálint, +36 (70) 605 7549

Felkeltettük érdeklődését?
Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

Kapcsolat

Legfrissebb híreink

Olvassa el legfrissebb híreinket