Itt a Tondach új XXL Design gerincserepe, amely még letisztultabb megjelenést ad a tetőnek

Egy modern házhoz modern tető illik, ami a Tondach XXL Design gerinccseréppel maradéktalanul kivitelezhető.

Bemutatkozik a Tondach XXL Design gerinccserép

A modern, tartós és egyben mutatós tetőkialakításhoz eddig is nagyon sokan választották a Tondach cserépkínálatát, hiszen a folyamatos innováció mellett a gyártó mindig kiemelt figyelmet fordított ezekre a tulajdonságokra.

Sőt, folyamatosan keresik a lehetőségeket azzal kapcsolatban, hogy miként lehetne egyre jobb, egyre mutatósabb és elegánsabb megoldásokkal előrukkolni, amit legújabb termékük, a Tondach XXL Design gerinccserép is tökéletesen alátámaszt.

Hogy mit kell tudni a kérdéses újdonságról? Egyáltalán mikor alkalmazható előnyösen és milyen Tondach cserepekhez jó választás? Cikkünkben minden fontos részletet összegyűjtöttünk a gyártó újdonságáról!

Milyen előnyös tulajdonságokkal rendelkezik a Tondach XXL Design gerinccserép?

A tulajdonságok tekintetében a Tondach XXL Design gerinccserépről ugyanazok az előnyös tulajdonságok mondhatók el, mint a termékkategória többi tagjáról: inspiráló megjelenés, modern és letisztult formavilág, nem mellesleg pedig innovatív megoldások jellemzik.

Itt a Tondach új XXL Design gerincserepe, amely még letisztultabb megjelenést ad a tetőnek

Hogy mire jó, egyáltalán mi az a Békás Épker kínálatából is megvásárolható párazáró fólia

A gyártó kivételesen nagy figyelmet fordított a tartósságra, így nemcsak leendő vagy meglévő tetőnk eleganciáját tudjuk megnövelni ezzel a termékkel, hanem biztonságát, illetve időjárásállóságát is valamennyi extrém környezeti hatás esetén.

Különösen jellemző rá a nagyon egyszerű vonalvezetés, aminek köszönhetően képes megkoronázni otthonunkat, miközben sokkal egységesebb összhatást kínál.

Milyen ingatlanra ajánlott a Tondach XXL Design gerinccserép?

Valójában bármilyen ingatlanon megállja a helyét, ahol megfelelően erős szerkezetet alakítottak ki a tetőnek, illetve olyan cserepet választottak a tulajdonosok, ami kompatibilis ezzel a záróelemmel.

Elsődlegesen természetesen az újabb építésű vagy a felújításkor határozott modern megjelenést célzó épületek tetőkialakításakor a legelőnyösebb választás, de innovatív kialakításának köszönhetően más esetekben is jól alkalmazható.

Milyen tetőcserepek mellé ajánlott a Tondach XXL Design gerinccserép?

A gyártó elsődlegesen a Contition 9 és a Planoton 9 termékcsaládokhoz ajánlja a kérdéses gerinccserepet.

Különösen jó összhangba állítható a Planoton 9 modern és letisztult formavilágával, amit szintén az egyenes vonalak és a határozott élek jellemeznek, méghozzá sík és letisztult felülettel, ami rendkívül modern és elegáns hatást ad a teljes héjazatnak.

Ha valaki ragaszkodik egy kicsit a hullámosabb formavilághoz, akkor az XXL Design gerinccserepet nagyszerűen lehet kombinálni a Contition 9 termékcsalád tagjaival, ami úgy idézi a klasszikusokat, hogy közben az összhatása mégis megfelel a modern irányelveknek.

Milyen színekben érhető el a Tondach XXL Design gerinccserép?

Hogy a leendő vásárlóknak ne kelljen kompromisszumokat kötniük a számukra megfelelő cserép kiválasztásában, a gyártó egyszerre többféle árnyalatot is elérhetővé tett, így mindenki megtalálhatja a számításait.

Itt a Tondach új XXL Design gerincserepe, amely még letisztultabb megjelenést ad a tetőnek

Aki a klasszikusabb színeket kedveli annak ott a hagyományos terrakotta, de a kínálatban rézbarna, hagyományos barna, sőt terrabarna is megtalálható.

A modernebb tetőhéjazatot kedvelőknek ezen felül a gerinccserép megvásárolható a mutatós antracit mellett titán-, sőt még fehér színben is.

Milyen kiegészítők tartoznak a Tondach XXL Design gerinccseréphez?

Hogy a végeredmény kellően mutatós és egységes lehessen, a Tondach természetesen minden szükséges kiegészítőről is gondoskodott a gerinccseréphez, így a biztonságos szerelhetősége, valamint a speciális kialakítású tetőszerkezetek fedése is könnyedén megvalósítható velük.

Eleve a gerinccseréphez kapható speciális rögzítőkapocs, amely gyakorlatilag teljesen fedett és rejtett formában biztosítja a rögzítést, de találhatunk a kínálatban külön kezdő gerinccserép darabot, sőt kezdő- és lezáróelemet is.

Amennyiben tetőszerkezetünkben hármas törés van, a Tondach újdonságával annak fedése sem okoz problémát, hiszen hármas gerinc elosztó is kapható hozzá, méghozzá a megfelelő rögzítőcsavarral kiegészülve.

Felkeltettük érdeklődését?
Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

Kapcsolat

Legfrissebb híreink

Olvassa el legfrissebb híreinket