Esztrich beton, aljzatkiegyenlítő

Termékkategóriák

Esztrich beton, aljzatkiegyenlítő kínálatunk

Ha gyors és tartós megoldást szeretnénk egy új aljzat kialakításához vagy egy már meglévő kiegyenlítéséhez, akkor az egyik legjobb alternatíva minden kétséget kizáróan az Esztrich beton alkalmazása. Zsákos kiszereléséből fakadóan nagyon egyszerű dolgozni vele, gyakorlatilag csak a megfelelő mennyiségű vízre és egy alapos keverésre van szükség ahhoz, hogy rögtön felhasználható legyen.

Felhasználási köre alapvetően korlátozott, hiszen leginkább csak az aljzatok esetén használható, mondhatni egy célzott építőanyag, ellenben a maga kategóriájában gyakorlatilag nincs alternatívája, kivéve az otthon kevert Esztrich, amivel nehezebben készíthető homogén felület, mint a zsákos anyagból. Ma már többféle gyártó kínálatában fellelhető, a vásárlók pedig eltérő típusok közül válogathatnak maguknak, hogy minden egyes problémát a megfelelő építőanyaggal tudjanak megoldani.

Természetesen a Békás Épker kínálatában csak a legjobb minőségű Esztrich beton termékek közül válogathatnak a vásárlók, ezáltal a Baumit és a Terranova különböző tulajdonságokkal rendelkező megoldásai érhetők el raktárkészletről, igény szerint házhozszállítással is.

Milyen Esztrich betont forgalmaz a Békás Épker építőanyag kereskedés?

Kínálatunkban kizárólag a legjobb minőségű Esztrich beton termékek közül válogathatnak az érdeklődők, méghozzá piacvezető árak mellett. Hatalmas termékkínálatot tudunk biztosítani például a vásárlóknak a Baumit Eszrtich betonból, melyek zsákos kiszerelésben a legtöbb problémára megfelelő alternatívát kínálnak, legyen szó akár hagyományos megoldásokról, akár gyorsított kötésű aljzatolási munkákról. Ezen felül azonban jó alternatíva lehet a Terranova Esztrich betonja is nagyon sok esetben, akik külön aljzatkiegyenlítő habarcsot is gyártanak. A széles termékpaletta mellett ügyelünk a megfelelő tárolásra, hogy a zsákos kiszerelésű termékeket mindig a legjobb minőségben vehessék át a vásárlók.

Mire használható az Esztrich beton?

Mivel az Esztrich beton egy célzott-, mondhatni specializált betontípus, ezért felhasználhatósága elég korlátozott. Gyakorlatilag egyetlen dologra ideális, arra viszont nehezen találni jelenleg jobb, tartósabb, gyorsabb és egyben kényelmesebb megoldást. Ez az egy dolog pedig nem más, mint az aljzatolási munka, amivel kapcsolatban beszélhetünk új aljzat kialakításáról, de akár már meglévő feljavításáról, úgynevezett aljzatkiegyenlítésről is. Ha néhány centiméteres vastagságban van szükségünk aljzat lefektetésére, az Esztrich beton jellemzően jó döntés lesz!

Milyen típusai léteznek az Esztrich betonnak?

Alapvetően az Esztrich beton többféle típusban érhető el a Békás Épker kínálatában. Ez nemcsak azt jelenti, hogy eltérő gyártókról van szó, hanem azt is, hogy különféle terméktípusokról, melyek más állagúak, gyorsabban száradnak, esetleg a szemcseméret tekintetében különböznek egymástól, hiszen a durvább szemcséjű megoldások vastagabb aljzatokhoz, a finomabbak pedig a kiegyenlítésekhez ideálisak. Az egyes Esztrich beton típusok természetesen a kiszerelésük tekintetében is különbözhetnek egymástól, így nemcsak a tulajdonságaikat érdemes figyelembe venni a választáskor, hanem azt is, hogy mekkora zsákban kaphatók.

Mennyi Esztrich betont rendeljek?

Minden Esztrich beton típusnak megvan a maga sajátos anyagigénye annak függvényében, hogy milyen vastagságban kell dolgozni vele. Erről érdemes mindig személyesen vagy telefonon érdeklődni, hiszen egészen másként kell kalkulálni a hagyományos Baumit Esztrich betonnal és például a gyártónál fellelhető Esztrich Nivello Duo változattal is. Előbbi esetében például 40 kilós zsákokban kapható az építőanyag, mely általában két négyzetméterre elegendő átlagosan egy centiméteres vastagságban, új aljzat kialakítása esetén. A Nivello Duo esetében 25 kilogrammos csomagolásról beszélünk, egy zsák pedig akár 16 négyzetméter borítására is elegendő lehet minimum 3-, maximum 10 milliméteres vastagságban alkalmazva.

Kérhető házhozszállítással az Esztrich beton?

Amennyiben egy komplett lakóház aljzatkialakításához lenne szükségünk Esztrich betonra, akkor előfordulhat, hogy több raklap építőanyag kell, aminek a kiszállítása személyautóval már gondot okozhat, sőt utánfutóval is. Kisebb munkálatok esetén a vásárlók nyilván meg tudják oldani ilyen formában az elszállítást, de nagyobb mennyiségnél természetesen tudunk segíteni a házhozszállításban. A logisztikának mindig költségei lesznek, amit nemcsak a távolság, hanem a mennyiség is meghatároz. Fontos, hogy zsákos ömlesztett anyagról van szó, ami mellett szinte bármilyen építőanyag kiszállítható, ha szükség van rá. Ezt a rendelés előtt nem árt észben tartani, hiszen egyszerre több más építőanyagot vagy habarcsot is ki lehet szállítani ilyenkor.

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Miként zajlik az Esztrich beton házhozszállítása?

Mint a legtöbb zsákos építőanyagot, természetesen az Esztrich betont is lehetőségük van a vásárlóknak maguknak elszállítani, ezáltal néhány zsák kényelmesen elférhet az autó csomagtartójában vagy egy utánfutón. Nagyobb mennyiség esetén azonban a Békás Épker áll a vásárlók rendelkezésére! Az Esztrich beton jellemzően raklapon kerül fel a teherautó platójára, az egyszerűség és a gyorsaság érdekében egy emelődaru segítségével, mely a helyszínen is megtámogatja a lerakodást.

Természetesen a házhozszállítás részleteit és körülményeit minden esetben előre egyeztetjük a megrendelővel, és igyekszünk megfelelni a különféle igényeknek, legyen szó akár a határidőkről, akár a kiszállítás időpontjáról vagy a kapcsolódó körülményekről. Mindig ügyelünk a pontosságra és a határidők betartására!

Mennyi Esztrich betont tudnak kiszállítani egyszerre?

Nincs maximum korlát, ha szükséges, akkor akár több teherautónyi Esztrich betont is el tudunk indítani a megrendelőhöz, ha arra van szükség. A Békás Épker nemcsak a magánszemélyeket, hanem a kivitelezőket egyaránt ki tudja szolgálni, ezáltal nem okoz gondot, ha egyszerre több raklapnyi Esztrich beton kiszállítására van szükség. Hogy ez pontosan hány zsák, azt mindig a termék típusa határozza meg. A nagyobb, például 40 kilós típusoknál ez általában 35 zsák/raklap, a kisebb 25 kilós kiszerelésnél azonban akár 48 zsák/raklap is lehet.

Kizárólag Budapesten kérhető az Esztrich beton házhozszállítása?

Nem, a Békás Épker a fővárosban és vonzáskörzetében vállalja az építőanyagok, így az Esztrich beton kiszállítását, méghozzá telephelyünktől maximum 70 kilométeres távolságon belül. Mindez teljesen független attól, hogy a megrendelő által megadott szállítási cím még Budapesthez vagy Pest megyéhez tartozik-e, azonban a távolság kapcsán fontos lehet kalkulálni a magasabb logisztikai költségekkel.