Termékkategóriák

Bramac tetőcserép kínálatunk

A tető héjazatának kiválasztásakor a legtöbbször csak esztétikai szempontokat veszünk figyelembe. Az emberek zömének a legfontosabb, hogy milyen színű és milyen formájú cserép kerül fel a tetőszerkezetre, ami ráadásul még a kijelölt költségvetésbe is belefér, holott a választáskor ennél sokkal több szempontot is érdemes lehet figyelembe venni, mint amilyen a minőség, a színtartóság vagy éppen az alapanyag.

A Bramac tetőcserép egyike azoknak a megoldásoknak, mely az esetek többségében tökéletesen megállja a helyét, hiszen egy kiváló minőséget képviselő építőanyagról van szó. A gyártó kínálatában ráadásul szinte mindenre találunk alternatívát, legyen szó akár modern, akár klasszikus megoldásokról, esetleg erősített vagy speciális típusokról, az építkezők és a felújítók nem csalódnak majd ezekben.

Természetesen a Békás Épker kínálatában a Bramac tetőcserép nagyon széles palettája érhető el piacvezető áron, így amennyiben ilyen héjazattal szeretné borítani tetőszerkezetét, nálunk garantáltan megtalálja számításait, sőt még a házhozszállítás miatt sem kell aggódnia.

Milyen Bramac tetőcserepeket forgalmaz a Békás Épker építőanyag kereskedés?

Azon túl, hogy a tetőszerkezethez kapcsolódó minden alapanyag beszerezhető a Békás Épker kínálatából, gondosan ügyelünk arra, hogy csak a legjobb minőséget és a legszélesebb termékpalettát biztosítsuk vásárlóinknak. Ennek köszönhetően a Bramac tetőcserép esetében a gyártó teljes kínálata megtalálható nálunk, így bármelyik szín vagy formakombináció is tetszene, mi segítünk megvalósítani az elképzeléseket. Klasszikusok, modern megoldások, hagyományos színvilággal rendelkezők vagy modern árnyalatúak – a Bramac tetőcserepek rengeteg lehetőséget adnak a kezünkbe.

Milyen Bramac tetőcserepek léteznek?

A határ a csillagos ég! A gyártó kínálatában többféle termékkategória felbukkan, melyek nemcsak a szín vagy a forma, hanem a bevonat, az alapanyag, de más egyéb tulajdonságok tekintetében is különbözhetnek egymástól.

A Bramac Adria például egy mediterrán hatású héjazat, a Bramac Duna Merito Plus pedig egy sötétebb színekkel operáló, a Duna hullámait megörökítő hagyományosabb építőanyag. Abszolút a határtalanság és a modern megoldások kedvelőit célozza meg ezen felül a Bramac Individual termékcsalád, de ha a klasszikus hódfarkú típust keressük, akkor a Bramac Reviva Merito Plus betoncserép lehet a jó döntés.

Több terméket is gyárt a Bramac Római megjelöléssel, így például a Bramac Római Star szintén a mediterrán hatást erősíti, de klasszikusabb megközelítéssel és extra tartóssággal. Ha már tartósság, nagy népszerűségnek örvendenek a Bramac tetőcserepek között a Protector név alatt megjelent típusok. A Duna Protector, a Római Protector vagy a Tectura Protector például a termékcsaládok sajátos megjelenéseit és tulajdonságait állítják a középpontba, azonban speciális bevonattal, ezáltal nagyobb tartóssággal.

Miért a Bramac tetőcserép?

Mert egy kiváló minőséget képviselő, nagyon jó ár-érték aránnyal kecsegtető héjazattípusról van szó, amit nemcsak mindenki ismer, hanem garantáltan nem csalódik benne senki sem, aki ezt választja. Nagy előnye, hogy mindig elérhető, a termékkínálatban pedig a klasszikus megoldások mellett ott vannak a modern alternatívák, legyen szó akár a formavilágról, akár a színekről, így a szokványos tetőcserepeken felül akár egészen rendhagyók, sőt extra védelemmel ellátott darabok is megtalálhatók a termékpalettán.

Mennyibe kerül a Bramac tetőcserép?

Általánosságban elmondható, hogy a Bramac tetőcserép árát nagyon sokféle tényező meghatározza. Eleve nagy különbségek vannak az egyes terméktípusok között, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy egy hagyományosabb színvilágú megoldást választunk, egy klasszikusabb tetőcserepet, esetleg egy színezett változatot.

Szintén meghatározza az árat a tetőcserép mérete, az alapanyaga, de természetesen az olyan speciális tulajdonságai is, mint amilyen például az extra védőbevonat, mely növeli az építőanyag tartósságát. Ezen felül természetesen fontos még a mennyiségi tényező, hiszen egy komplett tetőrendszer esetén kedvezményesebb árak kalkulálhatók, mint kisebb előtetőknél vagy pótlás vásárlásakor.

Mivel a Bramac tetőcserepeket mindig házhoz kell szállítani, ezért a végösszeghez jellemzően logisztikai költségek is társulhatnak.

Kérhető házhozszállítással a Bramac tetőcserép?

Nemcsak kérhető, hanem alig létezik más alternatíva arra, hogy ez a rendkívül nehéz építőanyag eljuthasson a megrendelőhöz. Már egyetlen raklap tetőcserép – főleg a betoncserepek – hatalmas súlyt nyomnak, ezáltal senkinek sem javasolt, hogy esetleg utánfutóval érkezzen a termékért a helyszínre. A szállítás még talán megoldható egy erősebb pótkocsival, de a lepakolás már nagyon fáradalmas lesz!

A Békás Épkernél azonban nagy teherbírású, egyszerre akár több mint 20 tonna szállítására alkalmas teherautó van szolgálatban, melyek könnyedén képesek kiszállítani egyszerre akár egy komplett tetőszerkezethez elegendő Bramac tetőcserepet is. A rakodást megkönnyíti, hogy az építőanyag raklapokon helyezkedik el, így azzal együtt daruzható fel a platóra, illetve ugyanezzel a módszerrel emelhető le onnan a megrendelőnél.

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Miként zajlik a Bramac tetőcserép házhozszállítása?

Jelentős súlyukból és sérülékenységükből kifolyólag a Bramac tetőcserép kiszállítására mindig extra figyelmet fordítunk. Jellemzően a gyártó által előre csomagolt és összefűzött raklapokon kerül a megrendelőhöz is, amit a kereskedésben targoncával vagy daruval emelünk a teherautó platójára, gondosan ügyelve arra, hogy közben ne ütődjenek, ne sérüljenek.

Mivel raklapos építőanyagról van szó, mely ráadásul rendkívül nehéz – egyetlen darab cserép akár 4-5 kilót is nyomhat –, ezért olyan teherautót választunk a kiszállításhoz, mely rendelkezik a lepakoláshoz szükséges darus szerkezettel. Ennek köszönhetően a teherautóról a helyszínen nagyon egyszerűen és könnyedén le lehet emelni a cserepeket.

Természetesen a kiszállítás kapcsán minden részletet előre egyeztetünk a megrendelőkkel, ezáltal pontos időpontokat, illetve határidőket beszélünk meg, melyekhez igyekszünk igazodni, akárcsak a vásárló esetleges speciális igényeihez.

Mennyi Bramac tetőcserép szállítható ki egyszerre?

Fontos tudni, hogy a Békás Épker a magánszektor mellett a kivitelezői és vállalkozói szegmens kiszolgálására is felkészült, így hatalmas géppark áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy egyszerre akár hatalmas mennyiségű építőanyagot is a helyszínre tudjunk küldeni. Emiatt gyakorlatilag annyi Bramac tetőcserép szállítható ki egy fordulóval, amennyire a megrendelőnek csak szüksége van.

Általánosságban elmondható, hogy családi házak esetén a tetőhöz szükséges cserépmennyiséget egy fordulóval a legtöbbször ki lehet szállítani minden különösebb probléma nélkül. Sőt, kisebb tetők esetén akár a faanyag vagy más építőanyagok is elhelyezhetők a teherautón.

Kizárólag Budapesten kérhető a Bramac tetőcserép házhozszállítása?

Nem, a Békás Épker logisztikai és egyéb költséghatékonysági okokból úgy határozott, hogy Budapesten és vonzáskörzetében, telephelyünktől maximum 70 kilométeren belül vállalja a Bramac tetőcserép kiszállítását. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a házhozszállítás tekintetében számunkra leginkább a távolság – illetve természetesen a megközelíthetőség – a fontos, és nem az, hogy közigazgatásilag a kérdéses helyszín hol található.