Termékkategóriák

Betontermékek kínálatunk

Mint építőanyagok, a betontermékek zöme a kezdetektől elkíséri az építkezést, méghozzá úgy, hogy többségük még azt követően is fontos szerepet kap, miután az adott ingatlan már lakhatásra vagy átadásra kész állapotban van. Nem véletlenül, hiszen a beton a modern építőipar egyik legfontosabb eleme, a belőle készült termékek közül pedig mindegyik fontos szerepet játszik mind az ingatlanon belül, mind az ingatlan körül.

Nagyon sokféle típusuk létezik, ezáltal találhatunk köztük az építkezéshez elengedhetetlen megoldásokat, mint amilyen például a pincefalazó, a béléstest vagy a válaszfalelem, de olyanokat is, melyek inkább utólag, az ingatlan körül, a kertben kapnak fontos szerepet. Ide tartoznak többek között a járdalapok, a szegélyek, a támfalak vagy éppen a zsalukő, illetve annak variánsai.

A Békás Épker építőanyag-kereskedés kínálatában elérhető betontermékek mindegyike kiváló minőséget kínál elérhető áron, így ha építkezünk, átalakítunk, bejárót vagy feljárót készítünk, esetleg díszkert kialakításában vagyunk, akkor biztosan megtaláljuk a számításainkat.

Milyen betontermékeket forgalmaz a Békás Épker építőanyag kereskedés?

Mint minden más egyéb építőanyag esetén, úgy természetesen a betontermékek kapcsán is kiemelkedően fontosnak tartjuk az elérhető legjobb minőséget biztosítani vásárlóink számára. Nagy gondot fordítunk arra, hogy mindenből a legjobb kvalitású terméket nyújtsuk, méghozzá széles termékpaletta társaságában, így kínálatunkban garantáltan mindent megtalálhatnak majd az érdeklődők.

Példának okáért béléstesteket, tömör- és gyephézagos járdalapokat, hagyományos és oszlopzsaluköveket a legkülönfélébb méretkategóriában, pincefalazó- és válaszfalelemeket, feljárók kialakítására alkalmas szegélyeket, valamint különféle támfalakat is. Építsünk tehát akár kint, akár bent, a Békás Épker kínálata minden esetben széles termékpalettát biztosít a vásárlók számára.

Mire használható a béléstest?

A béléstestek olyan könnyített, üreges betontermékek, melyek speciális kialakítással és nagy teherbíróképességgel rendelkeznek. Rendszerint a födémkialakításkor kapnak központi szerepet, ezáltal a gerendák közé kerülnek, és adnak ezzel jó szigetelőképességű, nagy ellenállással rendelkező felületet. Mivel nagyon fontos eleme a lakóházaknak, a jó minőségű béléstest kiválasztására mindig nagy figyelmet kell fordítani!

Mire használható a járdalap?

Mint a neve is mutatja, a járdalapok jellemzően kültéri felhasználásra alkalmas, tartós betonból készült elemek, melyek azt a feladatot hivatottak betölteni, hogy szilárd és száraz felületet biztosítsanak a kerti járdáknak vagy az autóbejáróknak. A Békás Épker kínálatában piacvezető áron kínált járdalapokból kétféle típust különíthetünk el. Léteznek a hagyományosabb, inkább gyalogos közlekedésre alkalmas tömör járdalapok, valamint a természetesebb megjelenést kínáló gyephézagos típusok.

Mire használható az oszlopzsalukő?

Az oszlopzsalukő olyan esetekben tökéletes választás, amikor nemcsak esztétikus, hanem kellően masszív, akár tehertartásra alkalmas oszlopok készítése a célunk bennmaradó zsalu segítségével. A Békás Épkernél piacvezető áron elérhető oszlopzsalukőből kétféle típus létezik, ezáltal hagyományos négyszögletes – melyből többféle méret is elérhető –, valamint a letisztultabb és esztétikusabb köralakú változat.

Mire használható a pincefalazó?

A pincefalazó blokkok hasonló anyagból készülnek, mint a zsalukő, sőt a megjelenésük tekintetében is van köztük átfedés. Mint nevük is mutatja, a pincefalazót leginkább pincék kialakításakor ajánlott alkalmazni, de nem szükséges kitölteni vagy vasalni őket, kötésben rakva, a téglához hasonló módon lehet dolgozni velük. Tekintse meg a Békás Épker pincefalazó kínálatát!

Mire használható a betonszegély?

A betonszegélyek térkövek vagy ömlesztett anyaggal borított felületek határolóiként funkcionálnak. Nagyon sokféle méretben, színben és formában elérhetők annak függvényében, hogy mennyire akarjuk előtérbe helyezni őket például a kertben vagy a feljárón. Helyes lerakásuk megakadályozza, hogy az ömlesztett termékek, például a murva vagy a bazalt oldalirányban kimozduljon a helyéről, illetve a lerakott térkő kellően szilárd felületet tudjon képezni. Betonszegélyt szeretne elérhető áron? Nézze meg a Békás Épker kínálatát!

Mire használható a támfal?

Minden rézsűs díszkert egyik alapvető eleme a támfal. Ehhez a Békás Épkernél már speciális betontermékek közül válogathatnak az érdeklődők, így választhatunk hagyományos beton, de akár esztétikus kavicsborítású megoldások közül is, melyek ugyanazt a feladatot látják el, csak éppen eltérő megjelenéssel. A jó minőségű támfalakkal könnyedén stabilizálhatunk frissen létesített rézsűket, de akár kisebb domboldalakat is, miközben a betontermékek ideálisak arra, hogy növényeket ültessünk el bennük.

Mire használható a beton válaszfal elem?

A beton válaszfal elem egy olyan speciális termék, mely téglák helyett könnyen, gyorsan és egyszerűen biztosítja nagy szilárdságú és tartósságú válaszfalak építését kültéren, illetve beltéren egyaránt. Könnyed súlyának köszönhetően jó választás lehet akár a tetőtérben is, ha betonfödém került korábban kialakításra. Ha beton válaszfal elemet venne elérhető áron, nézze meg a Békás Épker ajánlatát!

Mire használható a zsalukő?

A zsalukő felhasználhatósága rendkívül széles skálán mozog. Sokan alkalmazzák építkezéskor a pinceszint vagy a lábazat kialakítására, de kiváló alternatíva lehet kerítések építésekor, de akár támfalak kialakításakor is. Nagy előnye, hogy bennmaradó zsaluként kitölthető vasalással és betonmasszával, aminek jóvoltából rendkívül tartós végeredmény érhető el vele. Mivel felhasználási köre rendkívül széles, nem véletlen, hogy a zsalukő a Békás Épker kínálatában többféle méretben elérhető.

Mennyibe kerülnek a betontermékek?

A Békás Épker építőanyagkereskedésnél elérhető betontermékek mindegyikénél alapkövetelmény a kimagasló minőség, miközben természetesen mindegyik terméktípus eltérő árcédulát képvisel. A betontermék ugyanis egy gyűjtőfogalom, mely megannyi, egymástól drasztikusan eltérő megjelenésű, tulajdonságú és funkciójú terméket vonultat fel, így mindenekelőtt ez határozza meg az árcédulát.

Termékkategórián belül természetesen a méretek vagy a formák egyaránt olyan tényezők, melyek meghatározhatják a betontermékek árát. Nyilván az sem mindegy, hogy pontosan mekkora mennyiséget vásárolunk, miközben a végösszeget még logisztikai költségek is terhelhetik, amennyiben házhozszállításra van szükségünk, ami a betontermékeknél – főként a súlyuk miatt – a legtöbbször szükséges.

Kérhetők házhozszállítással a betontermékek?

Természetesen igen, sőt amennyiben nem pótlásról vagy valami kisebb munkáról van szó, akkor a betontermékek esetében gyakorlatilag nincs is más alternatíva, amivel a megvásárolt termék eljuthasson a felhasználási helyére. Néhány zsalukövet vagy betonszegélyt ugyanis még be lehet tenni az autó csomagtartójába, kicsit nagyobb mennyiség esetén akár az utánfutó is szóba jöhet, de nem szabad elfelejteni, hogy ezek a termékek jellemzően nagy súllyal rendelkeznek.

Ennek köszönhetően például egy raklapnyi betontermék már több száz kilogrammot nyom, a normál utánfutók zöme pedig ezt nem bírja el, emiatt sokkal könnyebb, ha a Békás Épker valamelyik teherautója viszi ki a helyszínre a megrendelt terméket. Noha ez minden esetben valamekkora plusz költséget jelent a vásárlónak, ugyanakkor lényegesen kényelmesebb, illetve a rakodást tekintve is egyszerűbb megoldás, mintha a megrendelő maga gondoskodna a szállításról.

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Miként zajlik a betontermékek házhozszállítása?

Mivel a betontermékek nagy súllyal rendelkeznek, ezért a Békás Épkernél nagy figyelmet fordítunk a biztonságra, illetve arra is, hogy sérülékenységükből fakadóan épségben eljuttassuk a megrendelt árut a vásárlóhoz. A betontermékek jellemzően raklapon kerülnek fel a teherautóra, ami felgyorsítja ugyan a logisztikát, ellenben kizárja az emberi segítség lehetőségét, hiszen a telephelyen jellemzően targoncával vagy daruval kerül fel a platóra, és a helyszínen is utóbbi kiegészítő segítségével lehet a kívánt helyre emelni az egyes raklapokat.

Ez azért különösen előnyös, mert azon túl, hogy gyors és egyszerű, a betontermékek ilyen esetben akár több ponton is deponálhatók, amivel alaposan megkönnyíthetjük a későbbi munkát. Egy hosszú bejáró esetén például különösen előnyös lehet, ha 5-10 méterenként kerül elhelyezésre egy-egy raklap betonszegély, hiszen így egyszerűbben és gyorsabban is lehet majd dolgozni vele.

Konkrétan a kiszállítás kapcsán természetesen minden részletet egyeztetünk a megrendelővel, a határidőket, a részleteket, hogy a lehető legjobban eleget tudjunk tenni a vásárló kéréseinek és igényeinek.

Mennyi betontermék szállítható ki egyszerre?

Mivel nemcsak a magánszemélyek megrendeléseit, hanem akár a vállalkozói szektor igényeit is ki tudjuk elégíteni, ezért olyan sok betonterméket tudunk kiszállítani egyszerre, amennyire a megrendelőnek csak szüksége van. Általában egy teherautó elegendő szokott lenni, hogy minden, akár többféle betonterméket is ki tudjunk szállítani egyszerre, de ha szükség lenne rá, egyszerre több teherautó indítása sem okoz nekünk problémát.

Mivel raklapos termékről van szó, egyszerre akár többféle terméktípus is feltehető a teherautóra, ezáltal lehetőség van arra, hogy egyben rendeljük meg, illetve szállíttassuk ki a betonszegélyeket, a járdalapokat és még a támfalakat is. Általánosságban a magánszemélyek rendeléseit az esetek többségében mindig ki tudjuk szállítani egyetlen fordulóval.

Csak Budapesten kérhető a betontermékek házhozszállítása?

Nem csak Budapesten, hanem a fővárosban és vonzáskörzetében. Ezt esetünkben úgy kell értelmezni, hogy leginkább logisztikai és egyéb okokból telephelyünktől legfeljebb 70 kilométeren belül vállaljuk a megrendelt betontermékek kiszállítását. Hogy ez közigazgatásilag még Budapesthez tartozik-e vagy sem, az számunkra nem fontos, kizárólag a távolság, illetve a helyszín megközelíthetősége.