Hogyan válasszunk árnyékolástechnikai céget?

Sokan hajlamosak félvállról venni a kérdést, az árnyékolók cseréje azonban legalább olyan fontos kérdés egy átalakítás vagy egy építkezés során, mint az, hogy milyen nyílászárókat válasszunk otthonunkra.

A döntés súlyát leginkább az adja, hogy egy árnyékolót nem hónapokra, hanem hosszú évekre, évtizedekre vásárolunk, ezáltal bár a döntésben nyilván nagy szerepet játszik az ár is, de ennél lényegesen fontosabb a termékek minősége, valamint az, hogy jól válasszunk árnyékolástechnikai céget.

A ház sem mindegy, hogy milyen alapokra épül!

„A megfelelő árnyékolástechnikai cég egyik ismérve az, hogy nem próbálják meg rögtön a legdrágább vagy a legolcsóbb termékeket eladni nekünk, hanem alaposan felmérik otthonunkat, és a környezethez, a körülményekhez, illetve természetesen a vevők igényeihez igazítják a telepítendő árnyékolókat”. - jegyzi meg partnerünk, Sárközi János a Csancsa Árnyékoléstechnikai Bt. tulajdonosa.

A ház alapjainál sem spórolunk, amikor a megfelelő minőségű cementet, és egyéb téglakötéshez használt építőanyagot, illetve a megfelelő szemcsenagyság sódert válogatjuk, vagy a belső burkolásnál sem, amikor két csemperagasztó közül válogatunk, tudván azt, hogy míg az egyik használatával pár év múlva lepotyog a burkolat, addig a másikkal hosszú évekig gyönyörködhetünk az elhelyezett lapokban. Mivel egy jó tüzéptől is elvárjuk, hogy figyelmeztessenek erre, egy jó árnyékolástechnikai cég kapcsán is fontos, hogy felhívják a figyelmünket a lehetőségekre.

Redőny vagy zsaluzia? Napellenző vagy napvitorla? Ők tudni fogják!

Egy jó árnyékolástechnikai cégnek nemcsak a fő termékkategóriákat, a katalógusszövegeket kell ismernie és bemagolva előadnia nekünk érdeklődésünk során, hanem amennyiben szükséges, akkor a legapróbb részletekig be kell avatniuk minket egy-egy termék működésébe, előnyeibe, és ami még fontosabb: hátrányaiba is. Ha például feltesszük a kérdést: a redőny a jobb vagy a zsaluzia? Akkor nem azt a választ kell kapnunk, hogy teljesen mindegy, hanem egy alapos prezentációt pro- és kontra a két legnépszerűbb kültéri árnyékolóról. Ha egy árnyékolástechnikai vállalkozásnak elegendő tapasztalata van egy bizonyos termékkel, tehát dolgozott már zsaluziával és redőnnyel, akkor biztos, hogy nemcsak termékkategóriánként, hanem különálló termékekként is tudnak majd pozitívumokkal és negatívumokkal szolgálni. A teljes tájékoztatás tehát ebben az esetben bizalmat generál, ami egy ilyen fontos döntés és jelentős befektetés esetén rendkívül lényeges.

Nézzünk rá a honlapra: képgalériák és referenciák rendben vannak?

Számtalan olyan árnyékolástechnikai cég működik Magyarországon, akik csak egy egyszerű bemutatkozó oldalt üzemeltetnek, melyen röviden bemutatják a céget, adnak egy elérhetőséget és ezzel ki is merült a portál funkciója. Egy igényes és munkájára büszke árnyékolástechnikai vállalkozás azonban odafigyel weboldalának minőségére, hiszen nekik bizonyára nincs mit titkolniuk, ezáltal büszkén töltik meg saját tartalmakkal, hasznos tippekkel, blogbejegyzésekkel, valamint ami ennél is fontosabb: képgalériával és referenciákkal az egész oldalt. Utóbbiak a legtöbb vállalkozásnál kényes pontok, hiszen a fotókat ezen a téren lehetetlen manipulálni, ha tehát valaki jó vagy rossz a saját szakmájában, az itt azonnal megmutatkozik majd.

A garancia fontos, de nem minden!

Hogy az építőipari- és az árnyékolástechnikai cégek között milyen sok átfedés van, azt nagyszerűen mutatja a garancia példája, mely bár nagyon fontos tényező a választáskor, azonban messze nem a leglényegesebb. Az ugyanis nagyon jó, ha valaki 3-4 év szavatosságot vállal a munkájára vagy a termékére, hiszen ma már ez majdhogynem rekordnak nevezhető minden szegmensben, azonban ha az adott cég háttere rendezetlen, tehát egy-két évre, hovatovább csak egyetlen szezonra létesült, akkor hová forduljunk garanciális igényünkkel például három év múlva? A választásnál éppen ezért vegyük figyelembe a jó ár, a magas szakértelem és hozzáértés, valamint a referencia mellett azt is, hogy az adott vállalkozás már hosszú esztendők óta megbízható szereplője a piacnak, ezáltal biztos, hogy ez a jövőben is tartósan így marad majd. Ez a kölcsönös bizalom egyik alapja!

Felkeltettük érdeklődését?
Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

Kapcsolat

Legfrissebb híreink

Olvassa el legfrissebb híreinket