Mixerbeton rendelés

A mixerbeton előre meghatározott mennyiségű cementből, adalékanyagból és vízből készre kevert beton, amit beton mixer teherautóval szállítanak az építkezés helyszínére.

Az építkezések és jelentősebb betonozási munkálatok alkalmával nagyon fontos a kellően homogén szerkezetű alapanyag használata, amit házilagos formában nagyon nehéz kikeverni.

Ilyenkor jó alternatíva a mixerbeton – más néven transzport- vagy készbeton – rendelése, mely mindig kiváló minőségű és pontosan kimért mennyiségű alapanyagokból kerül összeállításra, ezzel biztosítva a tartós betonfelületekhez szükséges hátteret.

Szolgáltatásunk elérhető magánszemélyek, vállalkozók és nagyobb beruházások számára egyaránt, így kisebb vagy nagyobb rendeléseket is fogadunk.

A mixerbeton szállítása

A Békás Tüzép által forgalmazott mixerbeton házhoz szállítását kizárólag Budapesten és vonzáskörzetében, telephelyünktől legfeljebb 70 kilométeren belül vállaljuk. Minden egyes fuvardíjat egyedileg kalkulálunk, így a távolság és a kért mennyiség mindig meghatározzák a logisztika költségeit.

A készbetont többféle módon is házhoz tudjuk szállítani, így nemcsak mixerrel, hanem billenccsel is el tudjuk juttatni a megrendelőhöz, sőt igény szerint szivattyúzással és pumpálással az anyag betermelésében, eldolgozásában egyaránt tudunk segíteni.

A mixerbeton szivattyúzása

A mixerbeton bedolgozásának egyik legjobb alternatívája a betonszivattyú alkalmazása. Ehhez a Békás Tüzép egy 46 méteres gémkinyúlással rendelkező eszközt tud a helyszínre küldeni, mely segít nagyobb távolságokba és magasságokba is eljuttatni a friss készbetont, ami így rögtön a helyére kerülhet.