Konténeres sittszállítás

A lakásfelújítások és építkezések során gyakran óriási mennyiségű hulladék és törmelék keletkezhet a környezetünkben, melyek tárolása és elhelyezése rengeteg kérdést vet fel.

Konténereinket 4, 5, 6 és 8 köbméteres befogadóképességgel ugyanis a megrendelés függvényében akár napokig a helyszínen tudjuk hagyni – felár nélkül – annak érdekében, hogy az ügyfél kényelmesen el tudja helyezni benne minden kapcsolódó hulladékát, méghozzá válogatás nélkül.

Szolgáltatásunk egyik legnagyobb előnye ugyanis, hogy a megtöltött konténert először szétválogatjuk, majd utána a környezettudatosság, az újrahasznosíthatóság és a könnyebb elhelyezhetőség miatt a megfelelő lerakóhelyre szállítjuk. Természetesen gondosan ügyelünk minden szállítási- és hulladékkezelési engedélyre, és megrendelőink számára is teljes befogadó nyilatkozatot, konkrét dokumentációt tudunk adni a sittszállításról.

Keressen minket bizalommal, ha Budapesten és vonzáskörzetében konténerre, esetleg konténerekre van szüksége sittszállításhoz. A főváros legtöbb pontjára azonnal ki tudunk vonulni a meglévő engedélyekkel, de speciális helyszínekre – mint a Margitsziget vagy a sétálóutcák – is tudunk behajtási dokumentumot kérni, ez azonban néha igénybe vehet 1-2 napot, amivel mindig kalkulálni kell a megrendeléskor.