Murva 20-55 ismertető

Termékkategóriák

Murva 20-55

Murva 20-55

A 20-55 milliméteres szemcsenagysággal rendelkező murvatípust nevezzük úgynevezett úti murvának, mely az osztályozott típusok közül a legdurvább méreteket vonultatja fel. Nem véletlenül, hiszen ez a változat kifejezetten nagy teherbírású felületek kialakítására ajánlott, ezáltal jó döntés lehet abban az esetben, ha beállókhoz, parkolókhoz vagy éppen jobb minőségű, tartós mellékutak kialakításához szeretnénk alkalmazni.

Ez a murvatípus elég nagy teherbíró képességgel rendelkezik ahhoz, hogy ne csak személyautókat, hanem akár nagyobb önsúlyú gépkocsikat, teherautókat vagy mezőgazdasági gépjárműveket egyaránt könnyedén elbírjon. Sok esetben alkalmazzák továbbá díszkertekben is, ha a tulajdonos szeretne nagyobb murvadarabokból különféle kerti dekorációkat, esetleg ebből járdát kialakítani, amihez a kerti murva természetesen sokkal ideálisabb lesz.

Nagyon lényeges, hogy a 20-55 milliméteres úti murva esetében is 8 köbmétertől lesz költséghatékony a kiszállítás, amit egyenesen a bányából intézünk a megrendelők számára.