Bazalt termékcsoport RENDELÉSRE ismertető

Termékkategóriák

Bazalt termékcsoport  RENDELÉSRE

Bazalt termékcsoport RENDELÉSRE

Mint vulkáni kőzet, a bazalt az egyik legjobb választás abban az esetben, ha masszív felületek kialakítását szeretnénk elvégezni egy tartós ömlesztett anyaggal. Nem véletlen, hogy nagy mennyiségben leginkább az utak és a vasutak kialakításakor kap nagy szerepet, de természetesen a ház körül is jó szolgálatot tehet.

Ennek megfelelően ideális választás abban az esetben, ha kimagasló teherbírású feljárók, beállók vagy parkolók, esetleg járdák kialakításakor alkalmaznánk. Kiváló ülepedőképessége miatt önmaga fundamentuma lehet megfelelő vastagságban alkalmazva, de csak alapként, illetve csak felületkialakításként egyaránt jó döntés.

Különösen előnyös lehet mellékutak vagy földesutak stabilizálásakor, ahol a sár és a gödrök állandó gondot okoznak a közlekedés szempontjából, de előnyös megoldás olyan esetekben is, amikor földszakaszok süllyedésének megállítása a cél.

A bazalt kiszállítása közvetlenül a bányából történik, rendeléskor pedig vegyük figyelembe, hogy a logisztikai költségek kapcsán legalább 10 köbméter vásárlása esetén beszélhetünk költséghatékonyságról.