OSZLOPZSALUKŐ 20X20 ismertető

OSZLOPZSALUKŐ 20X20

OSZLOPZSALUKŐ 20X20

Az oszlopzsalukő egy előre gyártott betonelem, mely bennmaradó zsaluként kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt ideális megoldás.

Segítségével egyszerűen készíthetők különféle oszlopok és pillérek, legyen szó akár díszítésről, akár tehertartásról. Alkalmazható kerítéseknél, kapuknál, de akár teraszokon is, sőt a zsalukő szerkezetek oldalirányú, esztétikus lezárása egyaránt megvalósítható vele. Az oszlopzsalukőnek önmagában nincs teherbírása, megfelelő szilárdságát csak akkor éri el, ha szakszerű vasalás után (legalább 10-es vagy 12-es betonacél használatával) betonnal kiöntésre kerül.

Alkalmazásával nemcsak rengeteg időt spórolhatunk meg vele, de költségeink is csökkenthetők, hiszen nincs szükség zsalu kialakítására. Betonkitöltés mellett folyamatos építést tesz lehetővé olyan magasságig, ameddig a vasalás biztonságosan és szilárdan képes tartani az építményt.

A 20x20x25 centiméteres zsaluméretekből fakadóan ez a termék keskeny, de nagy teherbírású vasbeton oszlopok elkészítésére alkalmas. Kialakítható szoros építéssel, de akár fugázva is, így nincs szükség utólagos vakolásra, beltéri oszlopoknál viszont ez a lehetőség egyaránt adott lesz. További előnyös tulajdonsága, hogy nemcsak vakolható, hanem burkolható is szinte bármivel, így kő- vagy tégla alapú burkolatokkal, de hőszigetelés szintén telepíthető rá, sőt közvetlenül felvihető felszínére a lábazati vagy diszperziós vakolat.

Ajánlat kérés
Hiba!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Rendben